EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Kasza Tibi könyörtelen győzelmet aratott Rubint Réka felett

2016. július 27. - kikicsodamimicsoda

Kasza Tibi elsöprő horderejű bejelentést tett közzé a facebook követőinek. Végre doktori fokozatot szerzett önimádatból, ja nem is……………………….., de majdnem! Langyos! Komolyra fordítva a szót azzal rukkolt elő, hogy hosszú évek heroikus küzdelme árán végre sikerült letaszítania Rubint Rékát az arckönyves trónusáról, így jelen állás szerint ő a KIRÁLY! A páratlan szenzáció örömére rögvest pezsgőt  bontott.  A virtuális koccintással egyidejűleg kifejezésre juttatta azt is, biztos abban, hogy az éppen „jól megérdemelt” pihenését töltő Rubint Réka az újdonságról értesülvén majd keményen belehúz, és test a test ellen feszülve képes lesz revansot venni.

kaszatibirubintreka3.jpg

HŰHA! Ez ám a bombahír! Mély tisztelettel vegyes elismerésemet szeretném tolmácsolni Kasza Tibinek………………………………………………………………………csak vicceltem! Elnézően mosolyogok térdcsapkodó üdvrivalgása láttán, mert nem tudok eltekinteni attól, kit is hagyott maga mögött. Véleményem szerint ezzel a kétes diadallal csupán vakok között félszeműként lett a király.

Jómagam is körülbelül akkortájt kezdtem el facebookozni, mint amikor Rubint Réka függősége kibontakozott. Szinte az első pillanatoktól kezdve szemtanúja voltam a metamorfózisának. Eleinte egy lelkesen futkorászó, sportot szerető, családcentrikus, csillogó szemű, töretlen mosolyú nőnek tűnt, aki megilletődve fogadta az őt övező érdeklődést. Aztán idővel egyre sekélyesebbek és hamisabbak lettek a történetei, ugyanúgy ahogy a mosolya. Szellemi fölény hiányában csupán a bólógató Jánosokat és Juliskákat tűrte meg maga körül. A virtuális udvartartásában megmaradó kemény maggal szívecskefröcskölős, végtelenített közhelyalapú kommunikációs folyamot alakított ki, amelyre aztán idővel rátelepedett az Alakreform biznisz. Rubint Réka napjainkra irreális mennyiségű termék elvtelen reklámozásának köszönhetően a szememben elveszítette a maradék hitelességét is.

kaszatibirubintreka1.jpg

Mi tagadás, ha nagyon akarok, tudok párhuzamot találni Réka és Tibi között. Mindketten módfelett ambiciózus személyek. Megkérdőjelezhetetlen szerelmet éreznek önmaguk iránt. Úgy gondolják, hogy a világ középpontja a facebook, szenvedélyesen imádják vizslatni hivatalos oldaluk statisztikai adatait. Mindkettejük radírpókja fénysebességgel dolgozik. Azt hittem, hogy képtelenség megdönteni a Rubint Rékához eszközölt véleményem 15 másodperces likvidálási sebességét, de Kasza Tibi abban is átvette a vezetést a maga 5 másodpercével. Épp online volt, amikor belinkeltem neki a blog róla szóló bejegyzését, haladéktalanul törölte és tiltott.  Nálam többek között ez a valódi lazaság és intelligencia fokmérője, nevezetesen hogy valaki mennyire képes kezelni a másként gondolkodók véleményét. A hozzájuk hasonló közszereplőknek pedig nem ártana átkalibrálniuk az ingerküszöbüket.

kaszatibirubintreka2.jpg

Ha nekem kellene kettejük közül valakinek a győzelmet vindikálni, akkor nyilvánvalóan Kaszára voksolnék. Intelligensebb Rékánál, és amikor éppen nem dagonyázik az önimádat posványában még szellemes is tud lenni. Ami pedig sokkal lényegesebb, a neve mellett ott virít a kék pipa. Már hogy is lehetne valaki királynő ezen „fair-play” jelzés nélkül?

És hogy ebben a küzdelemben hozhat-e fordulatot a jövő, vagy az erőviszonyok egyelőre kőbe lettek-e vésve? Na, ehhez majd az indonéz Rubint Réka követőknek is lesz még szavuk….Valamint, ha a szerelmetes nejét törpe férfiállatként védő Schobert Norbi is felpaprikázódik a vereség hallatára, majd jól az asztalra csap, és megfogalmazza legújabb levelét Zuckerbergnek, amelyben követeli Kasza Tibi száműzetését az arckönyvből.

alekosz.jpg

(Képek forrása: világháló, Norbi Update - Nagy Alekosz - Kasza Tibi  hivatalos oldala photoshop blog képéből alapképéből készített saját montázs)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr898918328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása