EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Rubint Réka fehérben mondja ki a boldogító igent - Segítenél kiválasztani az esküvői ruháját?

2017. július 21. - kikicsodamimicsoda

Rubint Réka és Schobert Norbi szeptemberben újra kimondják a boldogító igent. Mint azt az alakreformer terminátor-asszonyságtól megtudhattuk, az újbóli esküvőn fehér ruhát szeretne viselni.

menyasszony3.jpg

Első egybekelésük - utólagos elbeszélésük szerint -  igazi kirakateseménnyé vált, de ez tudatos döntés volt részükről. A meghittség helyett sokkal fontosabbnak tartották azt, hogy a celebvilág hangos legyen a ceremóniától és a lagzijuktól.

18951365_1610103395668891_5919318776025325248_n.jpg

Ezt ellensúlyozandó - évek múltán -  Réka szervezett Norbinak egy meghittnek szánt, meglepi esküvőt, amely az elsőtől abban különbözött,. hogy a celebek helyett inkább családtagok és barátok alkották a vendégsereget. A meghitt intimitás viszont náluk talán zsigerileg értelmezhetetlen fogalom, hisz ezen esemény képeit  is kimerítő részletességgel megosztották a nyilvánossággal. Még az sem volt titok, hogy Doktor Norbert alsógatya nélkül erősítette meg a fogadalmát. Réka állapotosan, babarózsaszínben vállalta újra a Schobertnésággal járó minden földi gyötrelmet.

Aztán Las Vegasban makogták el a yesss(factor)t, amíg arra vártak, hogy Stefi Graf és Andre Agassi számukra főzött vacsorája végre elkészüljön. Az újbóli házasságkötést ez alkalommal állítólag Norbi bonyolította le a legnagyobb titokban, így lényegében utcai ruhában álltak az oltár elé.

Talán az előzmények ismeretében döntött Réka a fehér ruha mellett.

Lelki szemeim előtt tisztán látom, ahogy Győzike éppen rágja a kefét az idegtől az újbóli Schobert nász hallatán.. Álmában sem gondolta volna, hogy rajtuk kívül létezhet magyar híresség, aki megelőzi őt és Beja asszonyt a házasságkötéseik számát illetően.Réka régebben blogolt arról,  miszerint követendő példának tartja Győzit,......lám.... hát még e téren is etalon számára!

menyasszonygyozivel1.jpg

Meggyőződésem, hogy a beharangozott Schobert esküvő most nem a szokásos lájkvadászó történetek egyike. Talán ez lesz az egyik jó előre megkomponált mozzanata a Feleségek luxuskivitelben című tévés produkciónak. Ha igen, akkor meglehetősen nagy közönség kísérheti figyelemmel az újbóli frigyre lépést, így az sem mindegy, hogy milyen ruhát választanak a nagy nap alkalmából.

rekamenyasszony1.jpg

Hogy jó lenne esetleg mással?...........

menyasszonyomondd.jpg

....................ez számukra nem lehet kérdés.......sokkalta inkább a hely és az öltözék!

Ha van kedvetek, szavazataitokkal segítsetek Rékának és Norbinak megkomponálni a jeles eseményt! Melyik ruha és melyik hangulat passzolna hozzájuk?

Szűziesen fehér lőerő a természet lágy ölén

menyasszony2.jpg

Esküvő angyalszárnyakban...

menyasszonyszarny.jpg

Lényegében mindegy is Norbi milyen öltözéket választ ehhez a szűziesen visszafogott ruhakölteményhez, úgy is Rékára szegeződnek majd a tekintetek.

de7d5205287fc2a291e583babc9744a4.jpg

Földöntúli boldogságba öltözve

menyasszonyalien1.jpg

Láncra vert szerelem, avagy a rockermenyasszony

menyasszonyiggy.jpg

A sas vőlegény nem kapkod legyek menyasszony után jeligére, amikor boldogság az égig repít....

menyasszonysas.jpg

Fonott demizson, fonott virágos kosár, avagy vidéki lagzi

menyasszonyfalusi.jpg

Top gun ceremónia

menyasszonytopgun.jpg

Ízig-vérig alakreform menyasszony

menyasszonyedzo.jpg

Életmentő esküvő

menyasszonykorhaz.jpg

Nem viccelek, elvégre Norbi hintette teli rózsaszirmokkal a kórházi ágyat....

menyasszonykorhaz1.jpg

 

 

 Ha esetleg gondolkoznál még a válaszon, addig kitalálnád .......

menyasszonykez_1.jpg

Oké, tételezzük fel, hogy kipipáltuk az újabb esküvőt, kiválasztottuk Réka számára a létező legszebb menyasszonyi ruhát, akkor hát jöjjön az újabb nászéjszaka iránt érzett zabolátlan öröm...

erenyov.jpg

 Álomesküvő pipa, nászéjszaka letudva, jöjjenek a szorgos háziasszonyi mindennapok....

forras_1.jpg

No de persze Réka már nem számít sem kezdő menyasszonynak sem kezdő háziasszonynak, rutinos feleségként mindig hangot ad annak, hogy ő a férjük által "ragyogtatott" nők táborát gyarapítja.ragyog3.jpg

 Akkor tehát sok boldogságot Norbinak és Rékának az elkövetkező újabb esküvőhöz!

Azt szerintem bátran kijelenthetjük, hogy a fél világ vőlegényjelöltjei fürtökben lógnának Rékán, ha esélyt kaphatnának megszerezni őt!

vicces-eskuvoi-fotozas.jpg

Nem egyszer, bárki százszor elvenné őt örömmel! Norbi, te mázlista!

---------------------------------------------------------------------

Képek forrása:

Rubint Réka facebook oldala

netes forrásanyagból összerakott saját montázsok, azaz mémek...

Gyengébbek kedvéért ( tudjukki ) a mémek nem hamisított képek, hanem az agyunkban megmaradó történések, képek, izgató ingerek egyvelege. A jó mém rezonál a környezetére, mindig aktuális. A mém egyfajta poénkifejező eszköz, mely tömör formában megalkotott humoros tartalom, amellyel naponta találkozunk a közösségi médiában és egyéb portálokon. A vicces képeket (a mémeket) a felhasználók is előszeretettel alkalmazzák véleményük vagy reakciójuk kifejezésére. Régebben is léteztek ilyen mémek, de az internetnek, a mobil eszközöknek és a közösségi háló elterjedésének köszönhetően robbanásszerű fejlődésnek indultak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr7912678733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.07.21. 22:41:20

mindegy, a csecse ugyis kilog majd

Csattanós maszlag 2017.07.22. 08:06:22

Vajon ki vagy mi ugrik ki az esküvői tortából? Picihácika, Pintér Tibor vagy a Predátor?

kikicsodamimicsoda · http://kiesmi.blog.hu/ 2017.07.23. 14:27:23

@Csattanós maszlag: mindegyik verzió elképzelhető, de ha drága rékám vágyait tartom fontosnak, akkor remélhetőleg egy vastag ceruzával megrajzolt csekk, ami majd ellentételezi ezt a bohóckodást :)
süti beállítások módosítása