EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Rubint Réka, a Nagy Duett és a piszkosul nem tánc

2016. április 18. - kikicsodamimicsoda

Ha Rubint Réka hites ura, Schobert Norbert az előző heti Nagy Duett adásában prezentálta azt az angol kiejtést, amely nem létezik, akkor a fittlady pedig táncban produkálta ugyanezt a második showban. Attól a pillanattól fogva, hogy a műsorvezetők kiszabták rá és partnerére a heti penzumot, a Dirty Dancing Time of my Life című, örökzöld betétdalát, elkezdték magukat őrült módon komolyan venni. Ezt az izgalmi állapotot még a műsor előtti utolsó, videós bejelentkezésük során is igyekeztek a csúcsra járatni. Rubint Réka azt ígérte a rajongóinak, hogy lesz emelés...............MEG MINDEN! Hát........így magunk mögött tudva a táncos bikicsunáj alapokon nyugvó produkciót azt mondhatnánk, hogy sokkal inkább MEG MINDENT láthattunk, ezen belül is például szándékosan elkövetett szabadfogású karate harci gyötrelme bontakozott ki a színpadon.

karateszoveg.jpg

Pedig aztán egy rossz szavunk nem lehet Rékára, aki teljes mellbedobással vetette be magát a próbákon.

dinnye1.jpg

Földön-vizen-levegőben csiszolták a produkciót.

vizproba1.jpg

A méltán népszerű dal könnyen a bűvkörébe von, az izomlédi már-már Patrick Swayze partnerének képzelte magát.

rubint_reka.jpg

De ezen nincs mit csodálkozni! Biztos, hogy hozzá hasonlóan megannyi nő arcára csalna mosolyt annak a gondolata.

csiandozos.jpg

Aztán elérkezett a bizonyítás napja. Rubint Réka mozgáskultúráját finoman szólva is úgy jellemezhetnénk, hogy az piszkosul nem tánc. Színpadi előadása leginkább birodalmi lépegetők számára is  kivitelezhető koreográfiára emlékeztetett random tornagyakorlatokkal ( kézenállás ) megbolondítva.

lepegeto.jpg

Talán az egész adás legmulatságosabb momentumát neki és mesterének, Pintér Tibornak köszönhetjük. Az elit prezenter magasba emelése csak többszöri nekifutásra sikerült, ezzel megannyi örömteli pillanatot okozva a zsűri tagjainak és a közönségnek egyaránt.

zsuri.jpg

Igazán nem gond, ha Réka nem tud táncolni (sem), ha minden mozdulata olyan, mintha vonalzó segítségével készült volna, de akkor már igazán nem kellene ennyire véresen komolyan vennie magát. Ezt az elszántságot sokkal inkább az általa megígért, de nem teljesített félmaraton lefutására kellene tartogatnia.

folyamatabra.jpg

Azt persze egy pillanatig sem vitatom, hogy számára a műsorban való szereplés lehetősége egészen álomszerű, amellyel az egykori jászberényi kislány végleg elhajíthatja a kapa emlékét is, és ünnepelt dívaként hódíthatja meg a nézők szívét.

fatorzses2szoveggel.jpg

Ami neki álom, az nekünk rémálom?

balomszoveggel.jpg

Vagy talán még a számára is?  A soron következő produkciók remélhetőleg választ adnak a kérdésre. Befejezésül pedig a lódobogás mellé egy velvetes, herzig tevepata:1f810c14c86d23e9b154eb837f3f6c6c.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr888640304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menekse 2016.04.18. 21:46:54

Belőletek a mérhetetlen irigység beszél. Csak nézzétek az utolsó képet! Ki produkált még ilyen intim villantást? Na jó, a Norbi párjaként megjelenő Kersztes Ildikón kívül. Bár szegény Ildikónak meg mintha a fogsora is hiányozna, de az is lehet, hogy túl sokat fogyott. Éppen úgy, mint a norbirészvények.

kikicsodamimicsoda · http://kiesmi.blog.hu/ 2016.04.18. 21:51:54

@menekse:

Vajon az MNB arra is kötelezi Norbiékat, hogy tegyék közzé a BÉT-en, miszerint hétről hétre komplett hülyét csinálnak magukból? Végre el kellene dönteni, hogy celebek vagy üzletemberek akarnak-e lenni.

Burgermeister 2016.04.19. 19:04:12

Asztaqrva...micsodatevepatavillan..hubazze.

VegaLife 2016.04.20. 21:40:01

Irasod utan beleneztem nehany videoba. Te jo eg!!!! Ez komoly??? Ez megy manapsag a magyar teveben??? Uh.... Elvezhetetlen. Egyiket sem birtam vegignezni, amibe belekezdtem.
Szerintem amugy elvezhetobb lenne a musor, ha nem enekelnenek, hanem tatognanak. Azt mutassak meg, mit tudnak ugy kihozni. Van ra amerikai precedens:
www.youtube.com/watch?v=fe5ggZVpWcc
vagy
www.youtube.com/watch?v=saOHKFWW3tU
vagy
www.youtube.com/watch?v=M_9ii0Pz2rE
(A Tatuum hazaspar nem semmi...)

Sokkal egyszerubb diszlet is megtette, de jobb moka volt... :)
Azt sem ertem, ha amerikaba, beszeli minden szinesz az angolt, nem eroltetik a sajat eneklest, akkor MO-n minek?
ui: a bejegyzesed azert jo kis dobas :)

tükörfúró 2016.04.20. 22:06:35

Szegény réka, lassan berki női kiadása. Egész jó alakja van a korához stb képest, de hogy mozgás-testkultúrából él huszonéve.... és ennyi, 3bitnyi ész, és önkritika nincs ,hogy ez igy mi is lesz?, a filmbeli sztárok nem tudták volna élőben letáncolni ÉS élőben énekeleni értékelhetően..ehh

Poszthoz riszpekt, azok a dinnyés poénok..még mindig rángatózik a szám széle a visszafojtótt nyihogástól.

Marie Antoinette 2016.04.26. 17:46:41

Jaj de rosszindulatú vagy poszter..és vicces is egyben

kikicsodamimicsoda · http://kiesmi.blog.hu/ 2016.04.28. 12:53:36

@Marie Antoinette:

Tudom, csak lennének olyanok akik a rosszindulatúnak nem örülnének :D :D Én nagyon, és tényleg köszönöm! Értettük egymást :)
süti beállítások módosítása