EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Barátok közt - Viagrát Vili bácsinak!

2016. február 20. - kikicsodamimicsoda

A Barátok közt egy hosszú évek óta tartó, belterjes szappanopera, amely egy Mátyás tér nevezetű helyen játszódik, néhány intézetis srác és azok nevelői a főszereplői. A sorozat készítői nagyon szerencsések, mert már jó pár generáció felcseperedett úgy, hogy a főszereplők viszont még mindig nagyon jó bőrben vannak, az amortizációjuk elenyésző mértékű. Berényi Miki simán be tudna vállalni bármilyen fiatal pipit, Balogh Nóra pedig már több, nála jóval fiatalabb hímet tett magáévá az epizódfolyamban, és egyiküknek sem nézett ki az anyjának.

bk.jpg

A Berényi familia tagjai és gyermekkori barátaik körül zajló eseményeket azért sikerült eddig bonyolítaniuk a sorozat készítőinek, mivel valamelyik szereplőnek váratlanul mindig előkerült vagy egy féltestvére vagy egy zabigyereke, akik kellőképpen megnövelték a cselekmény szempontjából bonyolítható szabadgyökök számát. A történet vélhetőleg akkor ér majd véget, ha már mindenkinek mindenki megvolt, Miklós és Nóra többé nem szeretnének újra összeházasodni egymással, ha már újabb meglepi rokon nem bukkan fel, ha Vili bácsi is szexelt az összes ivarérett nővel a háztömbben, és ezt a tényt Magdi anyus szelleme sem konstatálja többé neurotikus koppanásokkal a lépcsőházban.

Reménykedjünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr998406962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása