EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Schobert Norbi - aki ugyanazt az agyterületet aktivizálja, mint a kokain

2017. február 07. - kikicsodamimicsoda

Pedig becsszó, hogy az a nap is csak a szokásos módon kezdődött Schobert Norbi számára... Kis hazánk summa cum laude ex-sétálórendőre, polihisztor celebje, üzletember retrotty aerobic oktatója gőzölgő kávéjával kissé másnaposan álmosan elnyújtózott a kanapén, majd magához vette a laptopját. Szűnni nem akaró tudásszomját csillapítandó elhatározta  első dolga lesz, hogy ledoktoráljon a Ripost tudásbázisából tallózott, mélyenszántó tudományos anyagok valamelyikéből.

sokoko3.jpg

Szakmai alapossága ezen túl arra sarkallotta, hogy a google keresőjével is megtámogassa a szinte transzállapotban szerzett, extraszenzorálisan is vajúdott kísérleti megállapításait. Elég volt csak egy K betűt tétován lekoppintania a billentyűzeten, máris szembetalálta magát a cáfolhatatlan igazsággal. A kokain pimaszul szerteszét ágaskodó vegyjele megértette vele, hogy ősellensége, a - számára - kimondhatatlan szukol ( cukor)  kiköpött úgy fest, mint a drága drogféleség, így hát nem  csoda, ha pont akkora függőséget is okoz.

sokoko13.jpg

 Norbi és a nevét viselő Update Újrazéerté mindenkori szívügye a kutatási eredmények hivatalosan független  vizsgálóintézet általi megerősítése, ezért rögvest neki is látott az első tesztek lefuttatásának. Rubint Réka felajánlotta, hogy porrá őröl némi anyagot a Nutribullettel, majd a két mintát bevitték a Bevizsgálási minősítőintézet portájára, ahol az ügyeletes kapuőr szokásához híven leláttamozta azt. Mivel most az egész tudományos életet megrázó horderejű ügyről volt szó, a biztonsági őr véleményét is kikérték....Na, jó! Hagyjuk inkább!

sokoko.jpg

Pedig aztán az a félelmetes, hogy rendre-sorra derül ki, hogy Norbi állításainak zöme hasonló módon születik. Gugli a barátja, és már gyógyíthatja is a rákot citrommal meg szódabikarbónával.

sokoko12.jpg

Mivel kellőképpen polihisztor, ha kell, bárkinek felállítja a képletét.....persze, ha saját bevallása szerint már kellőképpen felébredt a feladathoz, és már nem keveri azt a vegyjellel.

sokoko10.jpg

Hol vannak már azok az idők, amikor a Titok könyvére rácsodálkozó népek azt hitték, hogy ez az ember pszichológiai ösztönzsenitől vezérelten sokkolta a hájas lányokat, asszonyokat? Bestseller lett a lelkem, így hát senki nem merte volna azt állítani, hogy az általa alkalmazott hangvétel nem modern kori pszichoterápiás sokkmódi, hanem natúr tahóság.

sokoko4.jpg

Amikor csecses becses neje peckesen meredező mellbimbajával és 3,14csáig érő minijében fotózkodtak a szaúdi nagykövetségen, azt azt követő tömeges felháborodást is ki tudta védeni azzal a felütéssel, hogy ez csak a tőle megszokott briliáns marketinghúzások egyike, ami lám be is jött. Az  egyre gyakrabban sorjázó idiotizmusok a kettő agysejtet legalább birtokló humanoidok számára lassan egyértelművé teszik, hogy Norbi személyében egy nagy mesemondót tisztelhetnek, ezért amit kinyilatkoztat nem árt erős fenntartásokkal kezelni.

sokoko2.jpg

Egyre gyakrabban kapható azon, hogy a pillanatnyi hírverés érdekében erősen megtépázott hitelességét még tovább amortizálja. Mintha már minden létező módot megragadna arra, hogy a gyengén muzsikáló Update bizniszt kiegészítendő módon némi pénzhez jusson. ( Ripost cikkek megosztásáért járó apanázs, Duma színház Roast fellépések gázsija esetleg? ) Már várom, mikor ajánlja fel az alsógatyában lájkvadászott Laci bácsinak, hogy a mostan szerzett újabb, betyáros hírverés emlékére dobjanak piacra egy újabb teletálas finomságot.

sokoko11.jpg

És amúgy mit szól Norbi ahhoz, hogy megint majdnem az egész sajtó és az internetes kommentelők zöme rajta nevet? Először is minden tőle telhetőt megpróbált megtenni azért, hogy ezt az újabb csorbát kiküszöbölje. Sajnálatos módon magára marad az ehhez hasonló helyzetekben, mert amint tudjuk drága felesége nem éppen az éles elméjéről híres, és maga sem tagadja azt, hogy a világ ismeretanyagát Norbitól kapja.

sokoko8.jpg

Amikor Norbi szokás szerint rádöbben arra, hogy szellemi fölénye a konkrét szituációban a  zéróhoz konvergál elkezdi gagyi poénkodással kimosdatni magát...

sokoko9.jpg

Persze csekély sikerrel, mert már egyre többen érzik azt, hogy Norbi meglehetősen kényes agyterületüket stimulálja. Pont azt, amely először még csak a kéz ökölbeszorítási ingert erősíti, aztán....

sokoko6.jpg

Persze léteznek a keményvonalasabb Norbi ellenzők is, akik számára az lenne a legideálisabb állapot, ha doktor mindenttudási őkivagyisága nemes egyszerűséggel elhúzná a csíkot................

sokoko7.jpg

......................a közéletből!

A leapasztott pénztárcájú részvényesek szintén nem tekinthetők  túl nagy Norbi drukkereknek.

sokoko16.jpg

A tájékozatlanságból fakadó óvatlanokat arra kérem, hogy csak erős fenntartással fogadják Norbi kokainmeséjét, mivel számos mellékhatást okoz. Igaz, függőség nem alakul ki tőle, de könnyedén kettőt láthat belőle a habisztivel elkábított  delikvens, pedig egy is sok(k) belőle.

sokoko15.jpg

 És hogy milyen tudományos végkövetkeztetéssel zárható ez a poszt? A nevetés állítólag szintén úgy hat az agyra, mint a kokain, így Norbi best of balgaságain kacagók egyre függőbbé válnak....

sokoko17jpg.jpg

sokoko141.jpg

Képek forrása: netről tallózott képekből készített saját montázsok, amelyek leánykori neve MÉM:

Gyengébbek kedvéért ( tudjukki ) a mémek nem hamisított képek, hanem az agyunkban megmaradó történések, képek, izgató ingerek egyvelege. A jó mém rezonál a környezetére, mindig aktuális. A mém egyfajta poénkifejező eszköz, mely tömör formában megalkotott humoros tartalom, amellyel naponta találkozunk a közösségi médiában és egyéb portálokon. A vicces képeket (a mémeket) a felhasználók is előszeretettel alkalmazzák véleményük vagy reakciójuk kifejezésére. Régebben is léteztek ilyen mémek, de az internetnek, a mobil eszközöknek és a közösségi háló elterjedésének köszönhetően robbanásszerű fejlődésnek indultak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr7512235884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása