EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Schobert Norbi indián neve: a Nagy Árfolyamskalpoló Kitömött Zoknitest

2016. július 22. - kikicsodamimicsoda

Már régóta terveztem tisztelegni a Nagy Duett jelmezkészítő és szereposztó dívány felelőseinek. Az idei évad számomra legmókásabb pillanata a Village People YMCA nótájának azon színpadképe volt, amikor a nagy Berki Krisztián, a legalább annyira magas Pintér Tibor, a még őket is túlnövő Kucsera Gábor és a tengerszint alatti Schobert Norbi együttesen berobbantak a showba. Ezen formáció kakukktojását csakis a kreatív stáb tagjai mentették meg attól, hogy totális közröhej tárgyává váljon.

schobertbuvarruha.jpg

Minden izében morbid felállás: három szép szál, jó testű legény, meg a stöpszli, pufók fitneszguru.........Oké, a test csak arra a sportra nem reagál, amit nem végez el  vallja Norbi, ezért tehát miért is kezdtek volna valamit ezen esztétikai defektjével a szorgos háttérmunkások?! Ő tehet róla! Na, de az arányok ilyen mértékű borulásához igazán nem adhatták a nevüket a stáb tagjai, ezt a problémát tehát megoldották! A pöttöm vernyákolót agyafúrt módon mentették meg egy méretes tolldísszel. A következő képsorokon érdemes figyelni a találékony csel alfahímkvóciensre gyakorolt kiegyensúlyozó hatását.

ndi1.jpg

Azt hiszem erre szokták mondani, hogy kicsi, de játékos......

ndi2.jpg

Játékos és körülbelül derékig ér....

ndi6.jpg

Aztán, ha valaki azt hinné, hogy ez a jóember nagyon szerényen viszonyul sete-suta, satnya adottságaihoz, az nagyon téved! Szokta volt emlegetni, hogy nem születhet mindenki akkorának, mint egy dinoszaurusz, és ebben igaza is van! No, de mi a magyarázata a fitneszguruként magára szedett ricegő-röcögő hurkákra? Úgy konkrétan semmi, mert ő sosem lehet hibás, csak másokra mutat...

ndi10.jpg

Még a legrosszabb formáját felrovóknak sem képes soha igazat adni, olyankor például azzal mentegeti magát, hogy ő tulajdonképpen már régóta üzletember... Vajon azoknak milyen kifogást keres, akik meg üzletemberi bénázásait, mondjuk a nagy árfolyamskalpot kérik számon a Nagy Update Törzsfőnökön?

schobertdagind_1.jpg

Lényegtelen! Beszólni és kioktatni csak neki lehet:

kifogas.jpg

csocsi.jpg

 

Vajon mi lenne, ha egyszer oda is figyelne ezekre az okosságokra? Schobert Norbinak tehát azért van derékkapaszkodója, illetve csederhető csöcsei, mivel a teste így reagál az el nem végzett diétára és sportra? Ezek szerint hazudik magának és másoknak is?

Akkor tehát Nagy Árfolyamskalpoló Kitömött Zoknitest! Győzd le önmagad! Unjuk a kifogásaidat!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr818908178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása