EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Berki Krisztián, aki szabad szemmel olvassa le a göncölszekér alvázszámát

2016. április 12. - kikicsodamimicsoda

Úgy tartja a mondás, nem illik valakit az első milliója megszerzéséről faggatni, de vannak olyanok, akiknél még a sokadik után sem árt udvariasan érdeklődni. Berki Krisztián a semmiből való feltűnésekor már úgy feszített a Bentleyje mellett, mint a falusi kutya a flaszteron.

aberki8.jpg

Látszólag szereti a pénzt és önmagát, ennél jobban talán csak a még több pénzt és az önmagából még többet tudná imádni.

Felső határ nem létezik ezen passziók vonatkozásában.

aberki2.jpg

A közéletben való felbukkanásának első pillanatától fogva azt a látszatot keltette, mintha ő VALAKI lenne, pedig  kezdetben csak annyi vált róla bizonyossá, hogy valami olyat ténykedik a Fradi háza táján, amitől a tornaklubnak aztán cseppet sem lett jobb, illetve, hogy Hajdú Péter Frizbijében ország-világ előtt dicsekedett el az akkori számlálója szerint nyilvántartott trófeáival. Valljuk be, ezen tények ismerete sokkal inkább  kétes dicsfényt kölcsönzött az önelégült izompacsirtának.

aberki1.jpg

A médiában való feltűnése óta lényegében nem váltott profilt. Alfahím szerepében tetszeleg, amelyet átmenetileg felfüggesztett önmaga zsenialitásának reprodukálása céljából. Időközben gyermeket nemzett. Nem állok távol az igazságtól, ha kijelentem azt, hogy a hozzá hasonló férfiak istencsapásként materializálódtak a nők életében. Berki véleményem szerint a teremtés koronáinak azon táborát gyarapítja, akik csakis kizárólag önmaguk iránt képesek igaz szerelmet érezni. Dekoratív hölgyeket időnként pedig leginkább azért engednek az életükbe, hogy miután kicsit megpihenni vágynának önnön macsóságuk imádatában, a nők a hőn szeretett hímtagjuk számára szolgáljanak autentikus biodíszletként, na és nem mellesleg herevasalóként.

aberki4.jpg

A hagyományos mosóporral mosó háziasszonyok nem túlságosan zárták a szívükbe Berkit, amiért a megannyi teendőjük mellé még fel kell venniük a listára a férjuruk heréinek vasalását is.

aberki5.jpg

Vagy ebben mégsem sikerült divatot teremtenie? Vajon hány olyan férfi lehet rajta kívül, akinek a napi közérzetét számottevően képes befolyásolni a golyóin található ráncok és gyűrődések száma?

aberki7.jpg

A sors fintora, hogy Berki bulvárárfolyama pont egy nőnek köszönhetően javult fel számottevően. ( Itt jegyezném meg zárójelben, hogy én személy szerint eddig egy hús-vér nőt ismerek, akinek Berki bejön, így tehát érthetetlen számomra a kivagyisága. )

aberki3.jpg

Hódi Pamelának hála Berki az Édes Élet egyik legnépszerűbb szereplőjévé vált, ezt követően a tévékamerák egyéb műsorokban is egyre gyakrabban keresték a társaságát.

20131024-sztarok-forrnak-az-indulatok-berki.jpg

Bár e ténytől függetlenül és ezt megelőzően is az önbizalma a csillagos eget verte,  ezek után  viszont  annyira megnőtt az egója, hogy már simán képessé vált szabad szemmel leolvasni a göncölszekér alvázszámát.

aberki9.jpg

Mintegy életmű(v)i  összegző hévvel át is keresztelte magát ABERKINEK. Sajnos ez a maszturbációs névadó nem csupán arra volt hivatott, hogy  előbbre kerüljön az ábécé szerinti névsorban, hanem ezzel az aktussal be is árazta magát. Deklarálta azt – ha eddig valakinek nem lett volna eléggé nyilvánvaló - , hogy egy személyben ő bitorolja a magyar népességre jutó önbizalom legalább kétharmadát. Ezek után csoda, ha gyakorta pesszimista nemzetnek titulálnak bennünket?  Amikor nemrég nagy dírrel-dúrral "örökre" kiköltözött Amerikába, bíztam benne, hogy a tőlünk elcsaklizott egészséges önértékelést leteszi a  határon, de nem így lett. Megtartotta és ráadásul elég hamar vissza is jött.

aberki6.jpg

Nekem becszó nem hiányzott és a környezetemben sem ráncolódott senkinek a heréje a hiánya miatt érzett bánattól.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr108590016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.04.04. 13:46:58

Gusztustalan barom.
süti beállítások módosítása