EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Schobert Norbi a Nagy Duettben: nagy bajban és kis gatyában…

2016. április 11. - kikicsodamimicsoda

Schobert Norbi egyszer már kacérkodott a Nagy Duettben szereplés gondolatával, de akkortájt a húsevő baktériummal való viaskodása meggátolta abban, hogy szélesebb plénum előtt adjon számot énekesi kvalitásairól. Saját bevallása szerint több mint egy éve bulvárabsztinens, de úgy tűnik, hogy a showban való részvételével behozni látszik mindazt, amit önmegtartóztatása okán celebeskedés terén ez idő alatt elmulasztott.

nd2.jpg

Ennek jegyében forró pillanatokkal és forrónadrágban vette birtokba a színpadot. Amikor a ketrecben felsejlett a rácsok mögött vonagló sziluettje, automatikusan a Rapülők együttes slágerére asszociáltam: Norbi nagy bajban van és kis gatyában. Holott egy panaszszavam nem lehet, hisz az általa előadott produkció nagyon win-win gyanús volt.

Először is megvalósította mindazok álmát, akik szívesen látnák őt rácsok mögött, illetve úgy tűnt, hogy a túlfőzött krinolinra emlékeztető testét bőrszerkóba bújtatva mintha a saját passzióját is kedvére kiélte volna.

nd6.png

Ha – őt idézve – valamilyen „hungárián mjúzik”-ot választott volna, az énektudása sem tűnt volna annyira hajdúpéteri szolidságúnak. Liptai Klaudia egy kegyetlen mondatban summázta Schobert Norbi nyelvtanulás terén eddig elért eredményeit. Szerinte Norbi prezentálta azt az angol kiejtést, amely nem létezik.

A színpadi koreográfia leginkább a nesze semmi és az alul semmi ötvözetének volt tekinthető megannyi improvizatív elemmel megtűzdelve.

nd3.jpg

Nehezményezem azt, hogy Norbi csak olyan snassz módon mászott ki a ketrecből, ahelyett, hogy például a fogaival szétroppantotta volna azt, illetve hogy megvárta volna, amíg a szexuális kisugárzásától olvadtak volna szét maguktól a rácsok. Tánca több ponton teljes egyezőséget mutatott a retro aerobic óráin látható elemekkel. Kétségem sincs a felől, hogy Norbi maximális lelkesedéssel vesz részt a próbákon, szorgalmasan gyakorol.

nd4.jpg

Remélhetőleg ennek hatására sok új rajongóra tesz szert a jövőben.

nd1.jpg

Viszont egyáltalán nem tudom eldönteni azt, vajon mennyire volt jó ötlet szerepet vállalnia a Nagy Duettben.  Az tény, hogy a megtépázott népszerűségét akár restaurálhatja is, ha rokonszenves figurát hoz a műsorban, de az üzletemberi imázsát nem hiszem, hogy különösképpen támogatná eme vállalása.

S hogy milyen egyéb hasznot húzhat még a szerepléséből? Az adásokból származó képernyőfotókat nagy eséllyel felhasználhatja a későbbiekben.  A rácsos képsorozat jó célt szolgálhat akkor, amikor bevett szokása szerint újfent valamilyen mártírszólamban adja elő önsajnáltató sirámai egyikét a facebook oldalán.

nd5.jpg

Ha pedig a Rékához fűződő legendás szerelme egy nap mégis  véget érne, és kenyértörésre kerülne köztük a sor, egy jobb pillanatban elkapott bőrrucis képe remek csaliként szolgálna bármelyik társkereső oldalon.

12998745_971473126239964_881540719987312977_n.jpg

------------------------------------------------------

 

A gourmandoknak egy kis meglepi: Frici reloaded

nd7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr888587928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LHedvig 2016.04.11. 14:13:15

Buzi-e vagy, sóher? Mindig mutogatod a fricit? Szerinted kit érdekel a melegeken kivül?

kikicsodamimicsoda · http://kiesmi.blog.hu/ 2016.04.11. 17:17:08

Frici mindig csak véletlenül kerül elő :)))) Láttad az ominózus szereplést?
süti beállítások módosítása