Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Rubint Réka, az overdózis

2016. április 10. - kikicsodamimicsoda

Rubint Réka ámokfutását fizikai képtelenség pár mondatban kivonatolni, ugyanis férjurával egyetemben felülmúlhatatlan mennyiségben szennyezték be a világhálót porba fingó létük lenyomatának csilliónyi manifesztumával. Teljességgel meg vagyok győződve arról, hogy nem létezik olyan magyar celeb, akiről több fotó készült volna, mint az önjelölt fittneszcsászárnőről.

rubintreka10indianlo.jpg

És nem mellesleg imádja is ha fényképezik...

rubintreka2.jpg

Minden részletre kiterjedő élettörténetét már a kisgyermekéveitől kezdődően előszeretettel taglalja. Mivel Rubint Réka meglehetősen csekély hatékonyságú processzor segítségével biztosítja az agyműködés címén végzett vegetatív állapotát, ezért elbeszélései esetleges ismétlések alkalmával gyakorta más végkifejlettel végződnek.  Jászsági kislányságáról szőtt meséi vonatkozásban még úgy-ahogy hasonló mintázatokat tár elénk. Ezek alapján egy a kerti budi tetején nagy álmokat dédelgető, szerény körülmények között tengődő, csúf és duci kislány volt, aki a rendszeres kapálás, kiskerti és szántóföldi munka hatására vált napjainkra alázatosan, kitartóan, következetesen dolgozni tudó, maximalista emberré.

rubintreka16.jpg

A seszeriseszáma életrajzi ihletésű elbeszéléséinek hatására meglehetősen gyakran hallatják a hangjukat a nép egyszerű gyermekei közül azok is, akik szemtanúi voltak Rubint Réka mindennapjainak. Az ő elmondásuk alapján a fittgyüli vezére állításával ellentétben mindig is cingár kislány volt. Bár csúnyácska volt valóban, de beképzeltsége akarom mondani az önbizalma ezt ellensúlyozta. Lehet, hogy néha tényleg kiebrudalták a fóliasátorba gyomlálni büntetésképpen, de alapvetően a család elkényeztetett kedvencének és eszének számított abban az időben.

Szakmai pályafutása - beleértve már a középszintű iskoláit – elég homályos. Rubint Réka önéletrajza titokzatos módon nyitva hagyja ezeket a pontokat, értve ez alatt az elkezdett iskolák felsorolását, de azok sikeres abszolválására már valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem tér ki az éppen aktuális krónikás. Bár diplomásnak vallja magát, valamint sportoktatói végzettségre is hivatkozik, ez a józan ész számára nehezen hihető. Rubint Réka szókincse hátborzongatóan gyér, legbonyolultabb közlendői sem képesek túlmutatni az ordas közhelyek tartományán. Ez azért is kínos, mivel már jó ideje szellemi vezérként aposztrofálja magát.

rubintreka1.jpg

A szükséges mennyiségű és minőségű szellemi táplálék fogyasztására saját elmondása szerint azért is alkalmatlan, mivel elalszik a könyvek első oldalán.

rubintreka7alszik.jpg

Rubint Réka bár valóban átlagot meghaladóan ambiciózus személy, a jelenlegi karrierjét mégis elfelejthette volna a Schobert Norberttel kötött házassága nélkül. Az önjelölt és egoista istencsászár bár jobban szerette volna egyszerű, szorgosan tüsténkedő háziasszonynak és édesanyának tudni, ezen  számítását a fittlady az együtt töltött évek alatt alattomos helyezkedéssel keresztülhúzta. Így tehát ráfaragott a mi Norbertünk, akinek kövér kisfiúként kisméretű péniszén való sopánkodása közben az volt az egyik legnagyobb félelme, nehogy valamilyen pattanásos valagú menyecske jusson neki. Bár a vágyálma bejött, de ebből fakad az is, hogy a becsvágyó, seggbugyiszökevény arája hozzá hasonlóan a rivaldafénybe vágyott, még akkor is, ha ennek minden velejáróját immáron majd 12 éve egy lélegeztető terapeuta segítségével képes csak feldolgozni.

rubintreka17.jpg

Amúgy nemcsak a „népszerűség átka” nyomaszthatja őt, hanem a házassága is. Bár a romantikus megismerkedésük és egybekelésüknek ezer változatban előadott verziója kering az éterben, emellett nagyon szorgalmasan menedzselik az álompár imázsukat, véleményem szerint a valóságban a Schobert házaspár tagjai alig bírják egymást elviselni. Ezt feldolgozni is kapóra jöhet a borzas fejű ezozizi segítő.  Rubint Réka azonban vérbeli jász üzletasszony lévén minden bizonnyal kicóreszolta-kimókecolta a mennyitér a micsodát, és ő is jobbnak látja fényében és méretében wécécsészéhez hasonlatos gigaprotkóját bevetve tébolyult vidámságú mosollyal viszonyulni eme kényszerpályás élethelyzetéhez. Látszólagos boldogtalanságát ellensúlyozandó feltalálta az Alakreform módszert, amely lényegében térdkoptató mennyiségű guggolást jelent random ismétlésszámú, viccszerű szakszerűségű és hatékonyságú gyakorlatokkal tűzdelve. Az Alakreform módszer végterméke egy mackósajtra emlékeztető groteszk testalkat, amely kigyúrt vállakban kezdődik és pálcikalábakban végződik vagy fordítva. A szakszerűtlenül végzett túledzés végterméke, az izommaca megjelenés ugyanolyan kerülendő testképcél, mint a magazinok pálcikává soványított modelljeinek kétes mintája. Ha pedig a kettő ötvözetével találkozunk, az maga a siralom!

rubintreka4.jpg

Napjainkra az Alakreform módszerhez már egy komplett szolgáltatáscsomag is társul, a biznic finoman szólva is kinőtte magát, de ezt a terjedelménél fogva külön címszó alatt ismertetem majd.

Rubint Réka hobbija a futás, amely az egyik hathatós eszköze annak, amelynek következtében képes annyi adrenalint koldulni, amelynek birtokában jó képet vághat az általa gyártott rémálmot idéző, cukormázas élethez. Mivel az alapvető célja a boldogsághormonok és nem pedig a kilométerek hajkurászása, ezért a hetes szám bűvköréből annak ellenére sem képes kikerülni, hogy tavaly ilyenkor szentül megígérte, hogy lefutja a félmaratont. Az ígéret a szponzorcserével feledésbe merült.

rubintrekafelmaraton.jpg

 Rubint Réka  az önmaga által kitalált személyiségének egyik legmulatságosabb megnyilvánulási formája az a görcsös igyekezet, amellyel minden alkalmat megragad arra, hogy soha nem létező szépsége romjain rohamosan sorvadó nőiessége vonatozásában számára kedvező visszajelzéseket csikarjon ki. Már fiatalon is kapva-kapott minden felkérésen, hogy erotikus fotózások alanya lehessen, szerepelt a Playboyban.

rubintreka3.jpg

A lovakat azóta is IMÁDJA. Véleménye szerint nem létezik annál igazabb és őszintébb szeretet, mint amit ló és lovasa érezhetnek egymás iránt.

rubintreka13lo.jpg

Amúgy régebben büszkén hangoztatta, hogy elítéli és tiltja a képek retusálását, azonban majd 3 év alatt annyira rohamosan leamortizálódott a külseje, hogy a fényképésze minden bizonnyal ínhüvelygyulladást kap attól a billiónyi kattintástól, amelynek segítségével a temérdek edzésfotón eltünteti Rubint Réka szemei alatt viselt herezacskók nyomait.

rubintreka19.jpg

Ez a külsőbéli állagromlás azért is kellemetlen számára , mivel Rubint Réka napjainkra már egy kamionnyi mennyiségű termék reklámozását végzi, amelyek egy részét a tulajdon szépségével illene reprezentálnia. Meglehetősen furán veszi ki magát az, ha valaki a szemránckrém hatékonyságát fél arcot eltakaró napszemüvegben bizonygatja.

rubintreka15.jpg

Amúgy a szexuális kisugárzásának visszaigazolása céljából készült őrületesen szexi pózokban lőtt fotóit hímnemű egyedek jellemzően figyelemre sem méltatják. Ha meg igen, akkor részvétüket fejezik ki Rubint Réka megnövekedett zabfogyasztása miatt. Ha a pasik nem is értékelik tüzes kancánk bájait, az alakreformos leszbi horda Niagara vízeséssel bármikor vetekedni képes nyálcsorgatását mindenkoron magáénak tudhatja, ha már ezzel is beéri. Beéri.

rubintreka18.jpg

 

A fentebb ismertetett jellemzőkön túl külön szószedetben tervezem kifejteni az alábbi témákat.

Rubint Réka és Schobert Norbi szerelme

Rubint Réka, az őrülten szexi nő

Alakreform módszer és biznic

Rubint Réka szókincse

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr358584040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása