EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Leonardo DiCaprio, aki koccint azokra...

2016. február 19. - kikicsodamimicsoda

Leonardo DiCaprio világhírű színész, akinek filmográfiája egészen a gyermeki szárnypróbálgatásaitól kezdve napjainkig izgalmas alkotások sokaságában bővelkedik.

dicaprio2m1j39q.jpg

Egy színész teljesítményének megítélése meglehetősen szubjektív, a saját mércém alapján Leo karizmatikus személyiség, aki pusztán markáns jelenlétével képes egy film auráját vonzóvá tenni függetlenül az általa megformált karakter előjelétől.

dicapriotoby.jpg

A nevéhez köthető emblematikus alkotások egyike a Titanic. Leo még a Titanicban is olyan kölyökképű volt, hogy folyamatosan az az érzésem támadt, mintha Kate Winslet kezdő pedofil leckéinek oktatási segédeszköze lenne.

dicaprioliba2.jpg

Aztán jött egy pont, amikor hirtelenjében levetkőzte az ártatlanul pillogó, szőkébe hajló báját. Napjainkra szinte teljesen feledésbe merült, hogy egykor ügyeletes szépfiúnak számított. Néha már-már túlontúl morcona…

dicapriotitanic-sinking.jpg

Mit csinál mostanság? Néha kijön egy-egy ütős filmmel, szőke modellekkel múlatja az idejét, de többnyire új vállalkozása emészti fel energiáinak legjavát.

Vélhetőleg az óceán végtelennek tűnő vizében ringatózva, a mentőcsónakra várva támadhatott az ötlete, hogy a temérdek lét pezsgős poharakba kimérve egész hátralévő életében non-stop azokra emelje a poharát, akiknek nincs elég önálló gondolatuk. Ja, és Leo azokra is koccint, akik szerint neki a legnagyobb gondja az, hogy még nem kapott Oscart.

12-hu-d6eeeec24a6bbbeb54c22cbad8ebc83f.jpg

(Képek forrása: netes alapból készített saját montázsok )

 

Update: Azóta már kapott! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr918404162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása