EXTRÉM SZUBJEKTÍV FELÜLETES KISHATÁROZÓ A NAGY VILÁG FELSZÍNES DOLGAIRÓL ÉS SZEREPLŐIRŐL

KI ÉS MI?

KI ÉS MI?

Bochkor Gábor - a hirdetőoszlopok réme

2016. február 19. - kikicsodamimicsoda
Rádiós műsorvezető, szerkesztő. A hozzá hasonló önjelölt alfahímek és alfaegók mindaddig lubickolnak az istencsászár szerepkörében, ameddig a közvetlen környezetükben és az általuk megcélzott célközönségben nem tudatosul kellőképpen az, hogy az idoljaik lényegében manipulált dicsfénybe burkolóznak. A Bochkor Gábor-féle főállású megmondók önnön zsenialitásukba vetett hite meglehetősen ragadós, tömegeket képesek mételyezni akár hosszú ideig is.

bocskor_gabor7777.jpg

Bochkor Gábor cigikarcos hangja legfőképpen a rádiófrekvenciákat hódította meg. Bár számos tévés szereplési lehetőséget kapott, igazán átütő sikereket mégsem ért el, talán mivel a kamerák és közte nem működött a szükséges kémia. Így az arcoskodás helyett jobb híján beérte a hangoskodással és Lali királlyal közös trónjával. Az önmagának megszavazott - és ezt a külvilág számára sikeresen szuggerált - egyeduralkodásától a hozzá hasonlóan vehemensen önimádó közönségkedvenc, Sebestény Balázs fosztotta meg.

A már jócskán deres pumuklisérót viselő Bochkor meglehetősen nyüzüge legény. A nyakába tekert sálak sem képesek optikailag ellensúlyozni a jelentéktelen vállméretét. Mielőtt még lehorgonyzott volna Várkonyi Andrea mellett nem egy ismert nő fordult meg az ágyában.

Véleménye szerint a teltebb idomú hölgyek, az általa használt formai analógiával, a hirdetőoszlopok egyszerűen méltatlanok a párkapcsolatra. Vajon, amikor ebbéli eszmefuttatását megosztotta a hallgatókkal nem ugrott be neki, hogy annak idején Dobó Katánál a joviális télapó, Andy Vajna váltotta őt? Ennek tükrében vajon ő milyen szempontok szerint minősült méreten alulinak, párkapcsolatra érdemtelennek? VV Molnár Anikó nagy szerencséjére akkortájt illant tova a szerelmük, amikor a sokat próbált kalandornő még nem volt túl nagy ő. Máskülönben lehet, hogy Bochkor el sem bírta volna azt a lapátot, amelyet utalványozott volna a számára.

b7.jpg

Isten igazából mi a helyzet a hozzá hasonló férfiakkal? Ha a nő éppen nem hirdetőoszlop, akkor majd talál rajta más fogást. Ha nagyon sarkosan nézzük, kétféle pasi létezik: az egyiknek lehetetlen megfelelni, a másiknak nem is szükséges. Bochkor Gábor zsánere pedig csak egy valaki lehet…

És hogy mi rokonszenves benne? Szerethető figurát hozott a Megasztár ítészeként, és az is tetszik, hogy nem festeti a haját.

(Képek: karikatúra: ludasmatyiblog, netes képekből készített saját montázsok)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr378403344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása